Consiliul Judeţean Caraş-Severin se întruneşte astăzi în “extraordinară”

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost convocat pentru o şedinţă extraordinară, de la ora 12 în sala de şedinţe a Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 203/29.09.2017privind aprobarea proiectului, a documentaţiei tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici, a sustenabilității și a contribuției UAT Caraș-Severin – Consiliul Județean Caraș Severin, la finanțarea  proiectului „ CREȘTEREA  EFICIENȚEI ENERGETICE ȘI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE PENTRU  SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ REȘIȚA, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN – STAȚIONAR 1”.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 204/29.09.2017 privind aprobarea proiectului, a documentației tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici, a sustenabilității proiectului și a contribuției UAT Caraș-Severin – Consiliul Județean Caraș-Severin la finanțarea proiectului „ CREȘTEREA  EFICIENȚEI ENERGETICE ȘI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE PENTRU  SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ REȘIȚA, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN – STAȚIONAR 2”.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Caraș-Severin nr. 205/29.09.2017privind aprobarea proiectului, a documentației tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici, a sustenabilitățiişi a contribuţiei UAT Caraş-Severin – Consiliul Judeţean Caraş-Severin la finanţarea proiectului „ CREȘTEREA  EFICIENȚEI ENERGETICE ȘI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE PENTRU  SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ REȘIȚA, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN – STAȚIONAR 3”, modificată ulterior.

Cele mai citite

Related Articles