La Arad continuă şi în iunie Circuitul Gastronomic

Consiliul Județean Arad a stabilit programul lunii iunie privind Circuitul Gastronomic al județului Arad. Patru destinaţii culinare vor putea fi alese de cei pasionaţi de bucătărie şi preparate tradiţionale arădene.

În 9 iunie pe agendă se va afla localitatea Dorobanţi, popasul culinar fiind la Ştrandul termal din localitate. În data de 16 iunie, Lipova va fi gazda pasionaţilor de preparate culinare, în 23 iunie destinaţia va fi Căsoaia – Pensiunea „Valea Arinilor”, circuitul fiind finalizat în data de 30 iunie, la Petriş.

„Circuitul Gastronomic face parte din strategia de promovare a turismului arădean, demarată de Consiliul Judeţean Arad. Este un proiect de succes, care se consolidează săptămână de săptămână, pe măsură ce turiştii descoperă noi şi noi destinaţii. Fapt îmbucurător, pasionaţii de turism fac cunoştinţă nu doar cu preparate culinare specifice fiecărei localităţi sau zone, ci descoperă, prin intermediul gazdelor, şi aspecte inedite din istoria, geografia sau tradiţia locală” a afirmat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Proiectul „Circuitul Gastronomic arădean” continuă şi în următoarele luni, cu noi şi variate destinaţii. Înscrierile la circuitul gastronomic se pot face la numărul de telefon 0728.116.412, de luni până vineri, între orele 9.30-16.30. Cei care doresc se pot înscrie și on-line, pe site-ul www.sageataverde.ro.

Cele mai citite

Related Articles