[FOTO-AUDIO] Sărbătoare la Lupac: Voința este campioana județului la fotbal și speră la o promovare în Liga a III-a!

363

Voința Lupac este campioana județul Caraș-Severin la fotbal, în ediția 2017-2018. Chiar dacă mai are de disputat un singur meci, cu un total de 20 de victorii și un singur rezultat de egalitate, formația din Lupac a intrat în posesia Trofeului de Campioană. La finalul săptămânii trecute, Voința Lupac a trecut clar de Metalul Bocșa, cu 5-0.

Voința Lupac are programat următorul meci miercuri, 6 iunie la Anina, dar trofeul le-a fost înmânat mai repede cu o etapă pentru a sărbători succesul cu fanii pe propriul teren.

Boşco Vişatovici antrenorul Voinței Lupac își dorește ca acest titlu de campioană judeţeană să fie încununat şi cu o promovare în Liga a III-a:

„E o sărbătoare la noi, în comuna Lupac, cu o echipă mare de nivel de Liga a IV-a. Şi-au făcut treaba băieţii, timp de un an de zile, cu vârf şi îndesat, și a câștigat, până la urmă echipa cea mai bună, care şi-a demonstrat calităţile în teren. Avem meciuri de baraj cu o echipă de tradiție, Corvinul Hunedoara, mai avem două săptămâni de pregătire, iar băieţii sunt foarte motivaţi și sper să trecem de acest baraj şi să promovăm în Liga a III-a”.

Prezent la festivitate a fost și președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, care i-a felicitat pe învingători:

”Trebuie să felicităm întreaga familie Voinţa Lupac pentru parcursul din acest campionat, şi nu numai. Am participat astăzi la festivitatea de premiere și înmânare a cupei şi a medaliilor de campioni. Merită felicitat întreg stafful, în frunte cu primarul Marian Vlasici şi cu antrenorul Boşco Vişatovici, şi sper ca acest titlu de campioană să fie încununat şi cu o promovare în Liga a III-a. Le dorim multă baftă şi suntem alături de ei, în această grea misiune pe care o au în compania echipei Corvinul Hunedoara”.

Primarul comunei Lupac, Marian Vlasici este, de asemenea, alături de campioni:

„Sunt foarte bucuros, sunt mândru de echipă şi de toţi concetăţenii care vin să ne susţină. N-am cuvinte mai frumoase să le spun. Îl felicit pe Boşco Vişatovici, care a fost tot timpul alături de echipă şi a antrenat-o foarte bine. Eu sunt fericit din tot sufletul pentru ei. Acum urmează examenul cel mai important, dacă îl trecem, mergem în Liga a III-a, dacă nu, ne întoarcem în Liga a IV-a. Mergem înainte fără supărare cu dorinţa să jucăm fotbal”.

Voința Lupac, campioana județului Caraș-Severin la fotbal are un golaveraj foarte bun : 106 reușite şi doar 7 goluri primate! Miercuri urmează ultimul joc din campionat la Anina cu CSO din oraș.

Partidele de baraj cu formația Hunedoara se vor disputa în 16 și 23 iunie, tur retur.

sursa foto: Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin

Cristina Corocan