Aquapic îi aşteaptă pe doritori să petreacă altfel Ziua Mediului!

68

Ziua Internaţională a Mediului este aniversată în fiecare an pe data de 5 iunie. Ea a fost instituită în anul 1972 şi reprezintă elementul cel mai important al Programului pentru Mediu al Naţiunilor Unite.

Aquatim marchează această zi importantă, chiar marţi, 5 iunie, de la ora 11, la Uzina de apă Industrială/Centrul experimental pentru copii Aquapic, pe strada Frederic Mistral nr. 1, printr-un eveniment inedit pregătit special pentru copii, tineri şi adulţi, desfăşurat într-un cadru neconvenţional, aproape de natură şi de mediul prieten. Evenimentul este înscris în programul naţional al Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

În parteneriat cu Administraţia Bazinală a Apelor Banat şi Teatrul Pentru Copii şi Tineret MERLIN, Aquatim îi invită, pe cei mari şi mici, în spaţiul minunat al Centrului experimental pentru copii Aquapic, pentru o oră de spectacol interactiv în aer liber, oferit de talentaţii actori ai Teatrului Merlin, care au pregătit Noua Poveste a Scufiţei Roşii!

În imediata vecinătate a clădirii fostei uzine de apă industrială a oraşului Timişoara, dată în funcţiune în anul 1916, clădire de patrimoniu industrial, în ambianţa naturală a parcului Aquapic, grupurile de copii şi tineri vor asista la punerea originală în scenă a poveştii Scufiţei Roşii, vor interacţiona cu echipa de actori şi vor petrece o oră de educaţie şi relaxare. Este surpriza pe care Aquatim, Aquapic, ABAB şi Teatrul Pentru Copii şi Tineret MERLIN o oferă într-o zi importantă, pentru că mediul este vital pentru toţi!

Accesul în incinta Centrului Aquapic este gratuit!