Managerul Spitalului Judeţean din Reşiţa şi-a dat demisia!

974

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Cristina Bacer şi-a dat demisia la mai puţin de un an de când ocupă această funcţie!

Medicul a făcut acest demers din cauza unor motive personale susţine purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Adina Miloş.

“Pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa am planuri sustenabile şi uşor de implementat. În primul rând obiectivele pe care le am vizeză pacienţii dar şi cadrele medicale. Vreau să îmbunătăţesc condiţile hoteliere, vreau un mediu curat şi sănătos pentru bolnavi să nu ducă lipsă de medicamente. Cu ajutorul Consiliului Judeţean ştiu că pot rezolva şi problemele financiare ale spitalului şi voi continua şi proiectele importante demarate de fosta conducere”, ne-a declarat managerul Cristina Bacer, anul trecut, la începutul mandatului.

Doctorul Cristina Bacer este medic de anatomie- patologică, a absolvit Facultatea de medicină Vasile Goldiş din Arad şi a profesat ca medic rezident la Institutul Clinic Fundeni, apoi la Spitalul judeţean din Timişoara , iar din anul 2008 profesează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Daiana Roşca