A murit Alexandru Jula. Cântărețul avea 84 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi gălăţeni, un artist extrem de apreciat și pe plan național,  Alexandru Jula, a murit, miercuri seara, la spitalul din Galaţi, unde fusese internat după ce suferise un accident vascular cerebral. Artistul avea 84 de ani.

Decesul lui Alexandru Jula a fost anunţat pe facebook, miercuri seara, de mai mulţi apropiaţi ai artistului.

“În această seară maestrul Alexandru Jula a încetat din viaţă. Dumnezeu să te odihnească în pace Maestre! Sincere condoleanţe!”, este anunţul care a apărut pe pagina de facebook a artistului gălăţean şi care este însoţit de sute de mesaje de condoleanţe de la prieteni şi fani.

Starea de sănătate a artistului de muzică uşoară s-a agravat în ultimele 24 de ore şi, potrivit unor surse din cadrul unităţii medicale, Alexandru Jula a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, având tensiunea foarte mică şi probleme cu respiraţia. El a fost monitorizat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Galaţi, conform mediafax.ro.

Alexandru Jula urma să împlinească 84 de ani în luna iulie. A înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare. Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

Cele mai citite

Related Articles