[FOTO] M.A.I. aproape de copii, de ziua lor

206

Parcul Tricolorului din Reşiţa a fost invadat astăzi de forţe ale Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru a marca Ziua Copilului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gl.bg.Vasile Zorzor” Caraş-Severin şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SEMENIC al judeţului Caraş-Severin, au organizat o serie de activităţi, sub sloganul “1 IUNIE – împreună pentru siguranţa copiilor noştri”.

Au fost amenajate expoziţii de tehnică şi mijloace din dotarea instituţiilor organizatoare, poliţiştii rutieri au organizat consursuri de biciclete şi de educaţie rutieră, iar pompierii au amenajat trasee aplicative şi i-au implicat pe copii în concursuri cu tematică de protecţie civilă.

„Angajații MAI au vrut să le ofere copiilor o sărbătoare, organizată pentru a anticipa ziua de întâi iunie. Autospecialele poliţiei, armele folosite în misiuni de jandarmi sau maşinile de pompieri au atras sute de copii”, spune comisarul şef de poliţie Dinu Nicorici:

Activităţile au fost organizate de Instituţia Prefectului, în colaborare cu Centrul de Prevenire şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin.

(Sebastian Dragomir)