Accident teribil pe DN1.Trei persoane au decedat

Un accident extrem de grav a avut loc duminică, 27 mai, pe DN 1, în județul Brașov, accident în urma căruia au murit trei persoane.

Din informațiile transmise de  autorități, reiese că un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, cu patru ocupanţi, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Braşov, a pătruns pe contrasens la ieşirea din Codlea,  fiind lovit in partea lateral dreapta de un alt autoturism înmatriculat tot în Braşov, cu doi ocupanţi, care circula spre Sibiu, a transmis News.ro.

“În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculului care a pătruns pe contrasens, un bărbat de aproximativ 35 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani, au fost proiectaţi în afara autoturismului şi au decedat”, anunţă Poliţia.

Ceilalţi doi ocupanţi ai aceluiaşi vehicul, un bărbat de aproximativ 60 ani şi o femeie de aproximativ 55 ani au suferit răni grave, ulterior bărbatul decedând.
A fost solicitată intervenţia unui elicopter pentru transportarea victimelor la spital.

În celălalt vehicul se aflau doi pasageri, bărbat şi femeie, cu vârsta de aproximativ 20 ani,  care se pare că ar fi suferit vătămări uşoare.

Cele mai citite

Related Articles