Horoscop 26 mai 2018

178

Berbec
Lucrurile sunt capabile sa te intensifice astazi. Vor aparea o multime de informatii, dar nimic nu va fi neaparat minunat. Se pare ca cineva pune un obstacol in calea ta, facandu-ti dificila trecerea. Nu lasa asta sa te opreasca. Utilizeaza capacitatea ta de creatie si caracterul hotarat pentru a gasi cai in jurul oricaror obstacole. Experiente de acest gen te vor face mai puternic.

Taur
Capul tau poate fi bazait de activitate. Se pare ca lumina reflectoarelor a fost pornita brusc. Mintea ta este pe scena, iar inteligenta ta este testata. Esti pregatit pentru provocare? Indiferent daca esti gata sau nu, provocarea este aici. Aminteste-ti de importanta individualitatii. Fii propria persoana si gandeste-te singur.

Gemeni
Concentreaza-te pe placerile simple astazi. Nu simti ca trebuie sa cauti in tinuturi indepartate sau sa te angajezi in activitati costisitoare de agrement pentru a gasi fericire si pace. Realizeaza ca tot ce ai nevoie este in interiorul tau. Gaseste-ti fericirea in placerea din natura. Zambeste la Soare, Luna si natura. Realizeaza faptul ca frumusetea se afla in jurul tau, nu doar in magazine pline de obiecte scumpe.

Rac
Concentreaza-te pe ideile tale creative. Acesta este un timp foarte bun pentru plantarea de seminte curajoase care poti fi sigur ca vor creste sanatoase si puternice. Ai abilitatea de a fi foarte prosper, dar cu siguranta nu iti va fi usor. Cheia pentru tine este sa iti mentii calmul. Nu reactiona prea mult la micile deranjamente care vin in calea ta. Esti mai presus de multe, asa ca nu-ti pierde timpul.

Leu
Motivatia trebuie sa vina din interior. Singurul lucru care te poate scoate din pat este unitatea si determinarea ta interioara. Prea multe petreceri ar putea sa te lase drenat pana la punctul in care nu vrei sa te misti. Aminteste-ti de moderare. Fii bland cu corpul tau. Du-te afara si lasa-ti gandurile sa radieze ca niste raze de soare. Simte pamantul de sub picioarele tale.

Fecioara
Mintea ta ar trebui sa fie destul de clara astazi, iar comunicarea va fi extrem de buna pentru tine. Vei gasi ca vei avea nevoie de foarte putine cuvinte pentru a obtine punctul tau de vedere. Te vei conecta la persoane de pe mai multe niveluri. Realizeaza ca ai informatii importante de impartasit cu cei din jur. Opinia critica, practica si fundamentata joaca un rol-cheie in activitatile zilei.

Balanta
Forte puternice pot fi actionate si iti cer sa te ridici putin mai repede decat de obicei. Tine-ti umerii drepti si fii mandru. Nu te gandi la tine insuti ca la o persoana, doar pentru ca exista un dezacord intre tine si oamenii din jurul tau. Mentineti respectul fata de tine si opiniile tale. Spune lucrurile cu incredere. Nu te intoarce, dar fii pregatit sa lupti.

Scorpion
Simte-te liber sa iei ruta lenesa astazi. Nu ridica degetul daca nu trebuie. S-ar putea sa fie dificil sa ii misti si pe altii. Poti sa faci tot ce vrei, dar in cele din urma, daca oamenii nu vor sa mearga, nu vor merge. Natura ta flexibila poate fi pusa la incercare. Mai mult decat probabil, vei gasi ca trebuie sa te adaptezi la capriciile altora, mai degraba decat invers.

Sagetator
Gandirea ta este constanta si rezervata astazi. Vei gasi ca mintea ta este in conformitate cu ego-ul tau si vei putea sa verbalizezi cu exactitate ceea ce se intampla in interior. S-ar putea sa fii pazit despre cat de mult le spui oamenilor. S-ar putea ca altii sa obtina de la tine informatii. Continua cu prudenta si fii cinstit in toate tranzactiile.

Capricorn
Astazi este o zi excelenta pentru a spune exact cum te simtiti. Gandirea ta este clara si motivata. Vei descoperi ca odata ce incepi sa vorbesti, nu te vei opri niciodata. Oamenii vor asculta cu atentie cuvintele tale. Ai o mare influenta asupra altora. Daca iti dai seama cat de mult ai impact asupra oamenilor din jurul tau, vei putea realiza multe astazi.

Varsator
S-ar putea sa constati ca o parte a creierului tau se afla in banda lenta astazi. Ar putea chiar sa treaca treptat pana la lene totala! Ar putea fi mai dificil sa tii pasul cu schimbarea rapida a conversatiilor. Ia-ti timpul necesar si asigura-te ca iti alegi cu atentie cuvintele. Comunicarea cu ceilalti ar putea fi un pic cam grea in aceasta zi.

Pesti
S-ar putea sa afli ca cuvintele nu sunt cea mai buna cale de a comunica astazi. Limbajul corpului, simtul atingerii si gustului sunt mult mai eficiente. Vei gasi ca simturile tale vor fi ascutite in general. Mirosul restaurantului din apropiere poate face ca gusturile tale sa fie ca apa. Du-te bucura-te de o masa buna in seara asta cu cineva special.