[FOTO] În această seară, de la ora 22, ne întâlnim cu un Moştenitor al României, Sebi Sârbu, din Caransebeş

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
Pentru osatura ţării măduva şirei spinării neamului nostru este sângele vărsat de străbunii noştri.

În această seară, de la ora 22, ne întâlnim cu un Moştenitor al României, Sebi Sârbu, din Caransebeş, care se mărturiseşte :

Din 2014 până în prezent sunt elev la Colegiul Naţional „Traian Doda” din Caransebeş, unde am obţinut rezultate foarte bune la învăţătură în anii de studiu absolviţi, cu media 9,97 in primii trei iar în ultimul cu media 10; am participat la diferite concursuri şcolare şi olimpiade şi m-am calificat trei ani consecutiv la faza naţională a olimpiadei de sociologie.
Din 2006 până în 2014 am urmat cursurile Şcolii Gimnaziale Nr. 7 din Reşiţa, fiind premiant în fiecare an şi participând la diferite concursuri şi olimpiade şcolare.
În anul şcolar 2007-2008 am studiat la Colegio Publico L ‘ Aiguaneu din localitatea Cati, Spania rezultate bune.
Din 2006 până în 2014 am urmat cursurile Şcolii Gimnaziale Nr. 7 din Reşiţa, fiind premiant în fiecare an şi participând la diferite concursuri şi olimpiade şcolare.
Mi-am dezvoltat competenţele organizaţionale şi manageriale organizând şi desfăşurând în CNTD „Traian Doda”, Caransebeş , activitatea de voluntariat: „Ghiozdanul cu Bucurii” cu strângere de fonduri pt copiii nevoiaşi din şcoală. Am obţinut premiul I la atelierul de scriere de proiect şi educaţie civică derulat în data de 16.11. 2017 şi am desfăşurat activităţi de voluntariat în cadrul proiectului „Tineri cu iniţiativă pentru dezvoltarea unei culturi civice în municipiul Caransebeş” în perioada 16.11-15.12.2017. De la vârsta de 12 ani m-am înscris în Ansamblul de dansuri populare „Semenicul”, având astfel posibilitatea de a participa la spectacole şi de a-mi reprezenta, cu mândrie, ţara şi peste hotare. În clasele gimnaziale am făcut parte din echipa de redacţie a revistei şcolii: „Lumea mea”.
Am publicat articole în Almanahul Colegiului Naţional „Traian Doda”, din Caransebeş.Am dat numeroase interviuri pe diverse teme în emisiunea liceului.

La numerele de telefon 0255 20.60 61, 0255 20 60 62 sau 0355 401 283 puteţi intra în dialog cu tânărul nostru Sebi Sârbu.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles