Un nou accident grav în Ungaria: O camionetă a fost strivită de un TIR

1477

Accident între două mașini cu numere de România!

Un nou incident rutier grav s-a petrecut joi, 24 mai în Ungaria, pe Autostrada M5, la 32 de kilometri de Budapesta. O camionetă s-a izbit violent de un TIR.

În urma impactului, şoferul camionetei a decedat pe loc, strivit între fiarele contorsionate ale cabinei.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de un bărbat din Timiş, care lucra la o firmă din Orţişoara, anunţă România. Tv.

Autostrada M5 a fost închisă total pe sensul de mers spre Budapesta.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgență, la locul accidentului pentru a acorda asistență consulară. Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situația și menține legătura cu autoritățile locale”, a precizat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Accidentul de joi vine după ce, marţi seara, nouă români au murit, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. Şoferul microbuzului implicat în accident, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.