Crimă teribilă azi noapte la Timișoara. Și-a ucis soția apoi a intrat cu mașina într-un stâlp

1387

O crimă teribilă a avut loc azi noapte la Timișoara. Un tânăr de 29 de ani și-a înjunghiat mortal soția și apoi s-a urcat în mașina personal încercând să se sinucidă.

Inițial polițiștii timișoreni au fost anunțați, prin numărul de urgență 112, că o mașină s-a lovit de un stâlp pe Calea Lugojului. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit mașina lovită și un tânăr rănit, care condusese mașina.

Tânărul rănit le-a mărturisit polițiștilor că a intrat cu mașina în stâlp deoarece a vrut să se sinucidă. Acesta își înjunghiase soția, cu puțin timp în urmă, în apartamentul pe care cei doi îl dețineau, în cartierul Girocului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au confirmat povestea bărbatului, soția acestuia fiind descoperită moartă, într-o baltă de sânge în apartament. Lângă ea se afla și cuțitul cu care a fost înjunghiată. Soția bărbatului avea 26 de ani.

Din primele informații cei doi erau căsătoriți de trei ani și crima a fost comisă din gelozie, femeia intenționând să se despartă de soțul său.

Tânărul a fost internat și operat, viața sa nefiind în pericol în urma rănilor suferite în accidentul rutier.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.