[FOTO] În această seară, de la ora 22,cu Liviu Moise despre prima ediție a Festivalului “Stropi de soare”!

Dacă primăvara a venit la Reșița pe Muzică pentru Viață și cea de-a treia ediție a consacratei campanii umanitare a fost dedicată de Radio România Reșița copiilor de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Primăvara” din Reşiţa, pentru că ne pasă, în această seară vorbim despre ei: Copiii cu cerințe speciale, deoarece pe 24 mai cu începere de la ora 10,30 la Cinema Dacia, va avea loc prima ediție a Festivalului Judeţean “ Stropi de soare “ cu participare naţională.

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Aurora” Reşiţa este organizatorul festivalului concurs la care şi-au anunţat participarea formaţii artistice din 10 şcoli din judeţele Timiş, Hunedoara, Bihor şi Caraş-Severin unde învaţă elevi cu dizabilităţi. Vor urca pe scenă aprox. 100 de copii care vor evolua la cele 5 secţiuni de concurs, astfel :
-dansuri populare
-dans modern
-teatru
-grupuri corale
-recitare poezie în grai
Câştigătorii vor fi recompensaţi cu diplome şi cupe .

Evenimentul cultural este organizat de C.Ş.E.I. „Aurora” Reşiţa cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi Casa Corpului Didactic Caraş-Severin, Colegiul Economic al Banatului Montan Reşiţa, Consiliul Local şi Primăria Reşiţa.

Mai multe amănunte vom afla de la invitatul nostru, profesorul Liviu Moise, directorul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă “Aurora” Reşiţa, invitatul emisiunii Între noi. Rămâne între noi, în această seară de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu organizatorul acestui deosebit eveniment, profesorul Liviu Moise.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles