Horoscop 22 mai 2018

BERBEC
E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu, ori poate din colaborări şi să completaţi golurile, să n-aveţi nicio restanţă. Se vine cu nişte oferte de colaborare pentru voi şi o să vă atragă atenţia măcar una, dacă nu mai multe şi vedeţi cu care dintre ele rezonaţi.

TAUR
Apar unele schimbări, de unele ştiţi sau probabil le bănuiţi, de altele nu ştiţi nimic şi or să vă ia prin surprindere, dar o să vă descurcaţi. Poate-o s-aveţi mai mult de lucru în perioada asta, vor fi solicitări din mai multe direcţii şi o să vă achitaţi, onorabil, de toate să o puteţi lua de la zero cu proiecte nou-nouţe.

GEMENI
Bine ar fi să fiţi ceva mai selectivi cu cei care vă cer bani cu împrumuţ că unii n-or să aibă şi grija returnării lor. E posibil să primiţi o ofertă de lucru şi să aveţi spor la treabă, să vă rotunjiţi veniturile, s-aveţi pentru un concediu ca lumea, să plecaţi pe undeva.

RAC
O să scoateţi din banii puşi la secret să vă cumpăraţi lucruri noi de îmbrăcat, de încălţat, vă schimbaţi tunsoarea, daţi refresh total. O să vă implicaţi într-un proiect care o să v-aducă beneficii şi va trebui să vă găsiţi un ritm susţinuţ să luaţi în calcul şi eventualele obstacole pe care le veţi întâlni în cale.

LEU
Poate apare cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine în vederea unei relaţii şi dacă n-aveţi pe nimeni şi vă place o să vă daţi ok-ul. Vin bani de pe undeva şi o să vă permiteţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, poate chiar organizaţi pe-acolo un party de care să vă bucuraţi împreună cu prietenii.

FECIOARĂ
O să recuperaţi nişte bunuri înstrăinate, poate pentru că v-aţi judecat prin tribunale şi nu de la sine, obţinute cu vorbă bună. O s-aveţi prilejul să daţi drumul unei afaceri care să vă pună într-o lumină favorabilă şi să câştigaţi bani şi prestigiu, după o perioadă în care v-aţi simţit eclipsaţi.

BALANŢA
Se-anunţa un eveniment monden la care o să luaţi parte şi o să umblaţi după o ţinută adecvată şi alte mărunţişuri, costisitoare însă. Poate faceţi o serie de investigaţii medicale să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să vă şi trataţi dacă se descoperă că ar fi ceva în neregulă, vreun dezechilibru.

SCORPION
E cineva tânăr care vrea să interacţionaţi, poate aveţi un proiect comun, ori poate vă abţineţi la început de drum într-o relaţie de cuplu. E posibil să faceţi un consiliu de familie, să vorbiţi despre spaţiul de locuiţ dacă e suficienţ sau începeţi să vă căutaţi altă casă, pentru că se măreşte familia.

SĂGETĂTOR
Un drum la bancă şi primiţi toate informaţiile necesare unui credit bancar să vă puteţi lua ceva scump, o casă, o maşină. Poate renegociaţi un contract şi vă ţineţi de capul angajatorilor să vă mai adauge nişte bani la salariu şi să vi se acorde şi nişte sporuri, beneficii, că cereţi tot ce se poate.

CAPRICORN
Poate vă vine vreo idee despre excursia din week-end, unde să plecaţi cu cineva şi cât să staţi, să vă recreaţi. Sunt situaţii mai vechi, rămase în aer şi aţi face bine să le daţi tuşă finală, să vă puteţi apuca de altele noi, să vă implicaţi în tot ce-aveţi de făcut.

VĂRSĂTOR
Pare să fie o atmosferă mai caldă la serviciu şi o să fiţi şi voi mai creativi, ieşiţi împreună cu colegii la suc, la cafea. Voi aveţi un surplus energetic pe care-l puteţi folosi în orice direcţie o nevoie şi să resacrieti nişte capitole din viaţa voastră – vedeţi ce vă interesează, în ce ordine.

PEŞTI
Simţiţi nevoia să vă refaceţi viaţa amoroasă şi acel cineva cu care cochetaţi s-ar putea să fie şi potriviţ să fiţi compatibili. Poate vă faceţi curaj să-i reamintiţi şefului de promisiunea pe care v-a făcut-o, că vă dă bani, vă transfera în alt departament pe altă tura, că va da câteva zile libere, că poate-a uitat.

Cele mai citite

Related Articles