Tragedie aseară la Ghioroc. Două tinere au murit după ce au căzut cu mașina în lac

O adevărată tragedie a avut loc  duminică seară, 20 mai, la Ghioroc, în judeţul Arad. O maşină în care se aflau patru tineri a căzut în lacul din comună. Aflate pe locurile din faţă, cu centurile de siguranţă prinse, două fete au murit.

Prietenii lor au ieşit singuri la mal. Maşina în care se aflau cei patru a căzut în lac, de la 15 metri inaltime. Tinerele de 24, respectiv 26 de ani au stat sub apă aproape jumătate de oră, până când autoturismul a fost adus la suprafaţă de pompieri.

Duminică seară, în jurul orei 20:00, cei patru tineri, două fete şi doi băieţi, mergeau cu maşina pe lângă lac. În momentul accidentului la volan se afla una dintre fete.

Cele două fete au fost transportate la spitalul din Arad, dar în ciuda eforturilor medicilor, nu au mai putut fi salvate. Poliţiştii au deschis o anchetă.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că o tânără, în timp ce conducea un autoturism pe un drum agricol, a pierdut controlul pe direcția de deplasare, plonjând în Lacul Ghioroc”, a declarat insp. princip. Lorena Radu, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Toţi cei patru tineri implicaţi în accident sunt din judeţul Timiş. Tinerele au fost ziua la plajă, pe lac, de unde au postat fotografii pe o rețea de socializare.

Prietenii fetei care conducea spun că acesteia îi plăceau mașinile puternice și nu este exclus ca în momentul în care s-a produs accidentul să fi condus cu viteză.

Cele mai citite

Related Articles