[FOTO] Accident deosebit de grav pe o şosea din vestul ţării

659

Grav accident aseară în judeţul Timiş, între localităţile Gelu şi Variaş, pe DJ 692. În urma coliziunii dintre un microbuz plin cu muncitori şi un autoturism, o persoană a decedat, şi mai multe au fost rănite. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a ciocnit cu microbuzul. În urma impactului, tânărul de 28 de ani care conducea autoturismul a decedat, iar microbuzul s-a răsturnat. La locul accidentului au intervenit un elicopter SMURD, două ambulanţe şi utilaje de descarcerare.

„Au fost implicate 10 persoane, dintre care şoferul autoturismului a decedat, trei răniţi au fost transportaţi la UPU Municipal, 4 la UPU Judeţean, o femeie însărcinată şi încă o persoană, acestea două din urmă plecând de la locul accidentului înainte de sosirea forţelor ISU Timiş”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Elena Megherea.

Potrivit acesteia, după solicitarea de intervenţie, la locul accidentului s-au deplasat un ASAS, un echipaj de descarcerare grea, două echipaje SMURD B, două echipaje SAJ B şi C şi un elicopter SMURD, precum şi echipaje ale poliţiei.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Timiş