Update Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu a fost reţinut

DGA la CJA

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins în flagrant când primea 10.000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore, sub acuzatia de trafic de influenta, de catre procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat aproape cinci ore la DNA Timisoara.

Nicolae Iotcu urmeaza sa fie introdus în arestul Politiei Judetene Timiş iar în cursul zilei de astăzi el va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, conform Mediafax.

…………………………………

Update ora 23.15

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicoale Ioţcu, se află şi la această oră la sediul DNA din Timişoara pentru audieri.

……………………

Președintele Consiliului Județean Arad a fost prins în flagrant luând mită 10 mii de euro de la un om de afaceri. Se presupune că mita are legătură cu proiectele de investiții derulate la spitalul județean. Nicolae Ioţcu a fost reţinut astăzi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara, în urma unui flagrant, într-o operațiune realizată de SRI în colaborare cu DGA. Procurorii anticorupţie au făcut percheziții la locuința lui Ioţcu, dar şi la biroul acestuia din cadrul administrației județene din Arad. Liberalul Nicolae Ioţcu este preşedinte al Consiliului Judeţean Arad din anul 2008. Anterior, în perioada 2008-2012 el a fost senator din partea PDL.

Vom reveni cu amănunte.

(Sebastian Dragomir)

Foto: pressalert.ro

De același autor

Related Articles