Dan Ciotoi: Am fost la un pas să-mi iau zilele

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, una din cele mai iubite trupe de muzică românești de la începutul sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90 a povestit una din întâmplările care i-au marcat viața și care l-a aruncat în depresie.

Dan Ciotoi a mărturisit că avut o aventură cu o femeie pe când era căsătorit, dar, după două luni, şi-a dat seama că relația nu merge , chiar dacă please deja de acasă. Din păcate  soţia lui nu a mai vrut să se împace cu el şi a decis să divorţeze. Iar de la divorț, la depresie, pentru Dan Ciotoi a mai fost doar un pas, mai ales că ghinioanele au început să se țină lanț.

“Am început cu un divorţ, a urmat o depresie, apoi un accident. Divorţul a venit după 30 de ani de căsătorie. Nu s-a mai putut face nimic. Da, eu am greşit. Probabil că am plătit pentru ce am făcut. Da, am avut o ieşire dementă. Nu a putut (soția, să îl ierte, n.red.). Am stat doar două luni. O relaţie de două luni. Am plecat (n.r. de acasă). Am stat cu ea în altă parte. Nu a funcţionat relaţia. Mi-am revenit eu. Depresia se manifestă nu mai ai motivaţie să mai trăieşti. Nu stăteam singur, dar aveam momente. Eşti ca un obiect, nu mai eşti ca o fiinţă. Am avut un accident apoi. Eram la limită de a-mi lua zilele. Dacă mai dura o lună, da. Simţi că nu mai are rost să mai trăieşti, nu ai pentru ce. Am avut un prieten care mi-a spus că e foarte grav şi m-am dus la psiholog. Să mă echilibrez. După accident am scăpat uşor, cu nişte răni la mâna stângă. S-a spart geamul de pe partea mea. Mi-am reluat activitatea. Acum sunt bine, sunt foarte bine”, a explicat Dan Ciotoi, citat de publicația Clik.

Cele mai citite

Related Articles