Horoscop 10 mai 2018

Horoscop 10 mai  Berbec

A trecut o perioadă de când ai simțit așa de multă afecțiune că în aceste zile și ai putea să te obișnuiești. Nici nu vrei să afli de unde vine această schimbare de atitudine a celui drag, ci doar să te bucuri de ea. Dacă vrei să îți investești economiile în ceva, acum este momentul să acționezi.

Horoscop 10 mai Taur

Ești în față unui nou început. Acest lucru poate însemna apariția unei persoane noi în viață ta sau o schimbare în privință locului de muncă. Vei fi foarte activ fizic și îți vei testa niște limite. Nu ignoră ofertele cu privire la afaceri sau investiții, pentru că unele ar putea fi foarte profitabile, trebuie doar să ai răbdare.

Horoscop 10 mai Gemeni

Este ziua ideală pentru a petrece câteva ore romantice în compania partenerului tău. Îl poți surprinde pe cel drag cu o cină la lumina lumânării sau o plimbare într-o zonă specială pentru voi. O decizie de ultim moment va consolida relația cu familia. Seară poți da o tură prin magazine pentru a-ți cumpără ceva frumos.

Horoscop 10 mai Rac

Îți întărești relația prin decizii pe care le iei după mai multe negocieri cu partenerul de viață. Amândoi voiați să urmați acest drum, dar niciunul dintre voi nu se hotărâ să facă primul pas. Cei singuri vor flirta la orice pas și nu vor rată nicio ocazie de a ieși în evidența, dacă în preajmă lor se va află și o persoană care îi interesează.

Horoscop 10 mai Leu

Că după orice furtună apare soarele în relația ta. Ai clarificat câteva chestiuni care aduseseră tensiune între ține și partener și acum va bucurați împreună de rodul muncii voastre. La birou primești o propunere pentru un proiect special. Ești convins că rezultatul va fi pozitiv. Între unii colegi apăr discuții în contradictoriu, dar te folosești de simțul umorului pentru a rezolvă tot.

Horoscop 10 mai Fecioară

Nu ezită să îi oferi partenerului ceea ce este mai important într-o relație: încredere și afecțiune. Te simți deschis către experiențe noi. Pentru Fecioarele singure se anunța o evoluție în privință vieții amoroase. Nu îți neglija latură sensibilă și încearcă să îți oferi și timp pentru a stă cu ține însuți.

Horoscop 10 mai Balanța

Nu uită că cine seamănă vânt va culege furtună, așa că nu spune mai departe ceea ce afli astăzi. Cineva are încredere în ține și trebuie să îi demonstrezi de ce te crede un prieten bun. La amiază se va întâmplă ceva ce te va face mai conștient de propria valoare și începi să lucrezi la un proiect care te va avantaja. În ceea ce privește banii, nu ești prea atent și riști să fii înșelat când este vorba despre tranzacții mici.

Horoscop 10 mai Scorpion

Te simți puțin respins de o persoană pe care o plăci, poate chiar de partener. Înainte de a spune sau a face ceva, gândește-te la cauze. Poate nici nu merită efortul să te chinui, ci doar trebuie să mergi mai departe. La birou încerci să transmiți ceva și nu reușești. Amintește-ți că oamenii nu îți poți cîți gândurile și fii foarte clar.

Horoscop 10 mai Săgetător

Simți că cineva din familie încearcă să profite de partenerul de viață și îi cere încontinuu favoruri. Pui piciorul în prag și setezi anumite limite. Folosind argumente puternice, vei evită o discuție neplăcută. În privință unei chestiuni legate de locul de muncă, nu ignoră posibilitatea de a aborda lucrurile într-un mod diferit și nou pentru ține.

Horoscop 10 mai Capricorn

Te afli într-o relație care aduce echilibru în viață ta și vrei să o faci permanență, dacă nu este deja. Vrei să îi expui partenerului o idee ce te face pe ține să te simți excelent, vrei să împarți cu el această bucurie. La birou trebuie să dai dovadă de diplomație, mai ales atunci când ceva nu este pe placul tău.

Horoscop 10 mai Vărsător

În relația personală nu îți găsești locul de ceva timp. Nu trebuie să fugi direct, ci discută cu cel drag ceea ce te face să fii agitat. Fugă te va satisface doar pe termen scurt și apoi vei ajunge să regreți. La birou vei fi foarte creativ și laudele nu vor întârzia să apăra. Vei fi dezamagit când te aștepți mai puțin. Te vei convinge că nu sunt oamenii nu sunt ceea ce par.

 Horoscop 10 mai Pești

Relația personală este armonioasă și ar trebui să te bucuri de această liniște dobândită cu greu. Și cu familia începi să te înțelegi mai bine, acum că a dispărut un subiect care reprezenta un motiv de ceartă. Ai nevoie de niște bani pentru a investi într-un proiect nou. Nu te aruncă la un împrumut bancar, ci analizează și variantă economiilor pe termen mai lung.

Cele mai citite

Related Articles