[FOTO] Dirijorul Mădălin Voicu revine la Sala Radio

Orchestra de Cameră Radio propune publicului miercuri, 9 mai, de la ora 19:00, la Sala Radio, un concert clasic cuprinzând exclusiv lucrări de Mozart şi Haydn. La pupitrul orchestrei revine dirijorul Mădălin Voicu, care a ales pentru publicul serii Mica serenadă în sol major, KV 525 şi Divertismentul pentru orchestră de coarde în re major, K136 de Mozart şi Simfonia nr. 85 în si bemol major, Regina de Haydn.

Mădălin Voicu este un promotor al tinerelor generaţii de muzicieni, iar prin intermediul Fundaţiei Internaţionale Ion Voicu, realizează o serie de concerte, numeroşi artişti fiind răsplătiţi cu premii din partea Fundaţiei. Mădălin Voicu a fost dirijor al Filarmonicii Oltenia şi al Filarmonicii Paul Constantinescu, fiind totodată un invitat permanent al orchestrelor de profil din ţară, iar concertele susţinute în străinătate relevă aprecierea de care se bucură artistul şi peste hotare. A susţinut concerte alături de Orchestra de Cameră Bucureşti, înfiinţată de către distinsul violonist Ion Voicu, iar din anul 2001 Mădălin Voicu este membru de onoare al Academiei Franceze de Ştiinţe, Arte şi Litere.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

Cele mai citite

Related Articles