Restricții pe A1 Deva – Nădlac

156

Circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă de pe autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 285+720 metri, va fi restricţionată timp de două zile, a anunţaţ luni, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, restricţiile vor fi impuse luni şi marţi din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii.

Luni, până la orele 19,00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva către Sibiu, se execută lucrări de reparaţii a fisurilor din asfalţ fapt ce determină restricţionarea traficului pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 281 şi pe tronsonul 312 – 306.

Totodată, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la partea carosabilă, luni, până la orele 20,00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă la kilometrul 475 şi pe tronsonul 489 – 479. În acelaşi timp, la kilometrul 471+300 de metri, pe sensul de mers către Nădlac, va fi restricţionat traficul pe banda a doua pentru a permite efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului median.

Infotrafic recomandă şoferilor să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare montate în zonă, să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc