Un tânăr român de 25 de ani găsit mort în Italia. Se pare că s-a aruncat de pe stânci

Dramă pentru o familie românească în Italia, după ce un tânăr român de 25 de ani care fusese dat dispărut din ziua de 3 mai a fost găsit mort într-o zonă stâncoasă de pe insula Punta Incenso, (Ponza), a relatat publicația  Il Mattino.

Tânărul român fusese dat dispărut de mama sa după ce nu s-a mai întors acasă joi seara, 3 mai. Carabinierii au demarat căutările tânărului și corpul său neînsuflețit a fost descoperit după ce autoritățile au găsit un pantof al acestuia în zona insulei Punta Incenso.

Cadavrul tânărului a fost recuperat cu ajutorul unui elicopter deoarece zona în care acesta a căzut  este foarte greu accesibilă.

Din primele informații, tânărul român care lucre la o firmă din zonă, este posibil să se fi sinucis, aruncându-se pe stânci, dar carabinierii iau în calcul toate posibilitățile în ancheta care a fost pornită. Identitatea românului nu a fost făcută publică, pentru moment, de autorități.

Presa italiană a prezentat și un filmuleț cu elicopterul care a recuperate cadavrul tânărului român, pe care îl puteți vedea mai jos.

Cele mai citite

Related Articles