Italia: Muncitor român dus pe câmp de patronul italian și forțat să-și semneze demisia

Un caz teribil, care implică răpirea și șantajarea, în Italia, a unui muncitor român de 36 de ani, a fost prezentat ieri de publicația Torino Oggi.

Un patron italian de 40 de ani, ajutat de alte două persoane, l-a obligat pe un român de 36 de ani, care era angajat la firma sa cu contract de muncă, să meargă pe un camp din apropierea localității Volpiano.

Acolo l-a obligat pe român, sub amenințarea unui pistol, să-și semneze demisia care era deja scrisă de angajator. Mai mult, italianul l-a mai obligat pe român să mai semneze o hârtie prin care renunța la drepturile salariale restante pe care ar fi trebuit să le primească.

Italianul l-a amenințat pe român că îl va împușca și apoi îi va ucide soția și copii dacă nu va semna documentele. Cei trei i-au luat apoi românului portofelul și documentele. După ce a scăpat românul s-a dus glonț la prima secție de poliție unde i-a denunțat.

Patronul Italian și cei doi complici au fost arestași ppreventiv și își așteaptă pedeapsa din partea judecătorilor italieni.

De același autor

Related Articles