Este oficial! Dănilă Miloş este de astăzi, directorul executiv al DSP Caraş-Severin

Este oficial, Dănilă Miloş a luat concursul organizat de Ministerul Sănătăţii pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin. Dănilă Miloş este singurul candidat din ţară care a promovat acest examen, iar concursul a fost unul dificil ne-a declarat în exclusivitate purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Vă reamintim că Miloş, a fost numit director interimar anul trecut în septembrie prin delegare de atribuţii, în baza ordinului ministrului Sănătăţii.

Miloş Dănilă activează în cadrul DSP Caraş-Severin din 1997 şi în trecut a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul Direcţiei, cu sediul în Reşiţa. În cele 6 luni, în care a condus DSP Caraş-Sevrein ca interimar, a demonstrat că este un om implicat şi determinat pentru a ajuta cetăţenii care au probleme medicale. În pluş prin nenumăratele acţiuni de informare şi conştientizare PRO imunizare, a reuşit să crească în judeţ rata de vaccinare, populaţia fiind mult mai deschisă faţă de acest subiect delicat.

Miloş Dănilă este absolvent al Facultăţii de Drept ”Titu Maiorescu” din Bucureşti. Deţine din 2009 un masterat în Managementul Administraţiei Publice din cadrul Universităţii ”Eftimie Murgu” Reşiţa.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles