Echipa de handbal a Liceului HERCULES reprezintă județul Caraș-Severin la faza regională a ONSS

295

Echipa de handbal din ciclul gimnazial a Liceului HERCULES din Băile Herculane – campioana județului Caraș-Severin va participa mâine (vineri 4 mai) la faza regională a Olimpiadei Naționale a Sporturilor Școlare care se va desfășura la Sala BANU SPORT din Timișoara. 

Meciurile vor începe la ora 10.00, formația de pe Valea Cernei urmând să întâlnească – în sistem fiecare cu fiecare – campioanele școlare similare ale județelor Timiș, Arad și Hunedoara. Câștigătoarea turneului din municipiul de pe malurile Begăi se va califica pentru faza națională a competiției, care va fi găzduită de municipiul Rm Vâlcea la sfârșitul acestei luni!

Fetele antrenate de prof Toma Drăgoiu sunt foarte optimiste înaintea jocurilor de la Timișoara și sunt decise să obțină calificarea pentru turneul final la această categorie!

Ne simțim foarte bine, ne este și frică, dar împreună vom reuși! Ne-am propus să batem tot ce prindem și să mergem mai departe la Vâlcea!, ne-a declarat căpitanul echipei – Denisa Drăgulescu. Optimismul în rândul echipei din Băile Herculane este reliefat și de Maria Soroceanu : Ne simțim emoționate, dar suntem sigure că vom câștiga! Este campionatul ONSS și avem ceva emoții, dar vor trece! Ne-am pregătit foarte mult, noi credem că vom câștiga și vom da tot ce putem!

Antrenorul echipei ASȘ LICEUL HERCULES BĂILE HERCULANE este prof. Toma Drăgoiu : Sperăm că fetele vor termina mâine pe primul loc, ele sunt pregătite și sperăm că peste alte trei săptămâni o să ne vedem la Râmnicu Vâlcea, la faza națională! Ne pregătim de la începutul anului, practic, este una dintre țintele noastre pe care ni le-am propus la început de an școlar! 

Paul-Sever SMADU