Sute de înotători participă la Campionatele Naționale Școlare de la Reșița!

198

Astăzi au debutat întrecerile Campionatelor Naționale Școlare de înot, întreceri rezervate sportivilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani. Deschiderea întrecerilor a avut loc în prezența numeroaselor oficialități, în frunte cu prefectul județului Matei Lupu.

Inspectorul școlar adjunct, Constantin Nicolaescu, spune că este o onoare pentru municipiul Reșița să găzduiască această competiție


Reșița se pregătește pentru încă o competiție națională importantă. Bazinul Olimpic va găzdui în această săptămână Campionatele Naționale Școlare de înot, întreceri rezervate sportivilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani.

Directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița, prof. Marius Crețeanu a afirmat:

La competiție vor fi prezenți aproximativ 300 de concurenți, reprezentanți ai tuturor Cluburilor Sportive Școlare din țară. Sperăm să reușim să asigurăm cazarea și masa pentru toată lumea în condiții cât mai bune, iar concursul să se desfășoare în cât mai bine. Alături de noi este Primăria Reșița, care ne pune la dispoziție Bazinul Olimpic, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, ce ne ajută cu medalii pentru probele individuale și pentru ștafete, Inspectoratul Școlar Caraș-Severin, care ne asigură prin Ministerul Învățământului cazarea și masa sportivilor și, bineînțeles, CSS Reșița cu toți profesorii implicați în buna desfășurare a competiției.”

CSS Reșița va participa cu 15 sportivi în aceste întreceri.

Campionatele Naționale Școlare de înot se vor desfășura sâmbătă, 5 și duminică, 6 mai de la ora 9.30, prima reuniune și de la ora 17.00  la Bazinul Olimpic din Reșița.

Cristina Corocan