[VIDEO-FOTO] CSM Reșița a făcut egal cu liderul ACS Șirineasa, iar cartea promovării se ”joacă” la Federație!

1187

Mare meci mare în Valea Domanului. Sâmbătă, 28 aprilie a fost derby în seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal, între CSM Reșița și ACS Șirineasa.

A fost un meci echilibrat, în care ambele echipe nu au riscat, dar nici nu au ezitat să atace decisiv, atunci când situația le-a permis. Scorul final a fost egal, 1-1. Rosso-nerii au marcat primii în minutul 28 prin Vădrariu și au sperat să-și mențină avantajul până la final. S-au apărat,dar au și atacat, însă oaspeții au reușit să egaleze în minutele de prelungire (Cocina min. 90+1). În puținele momente de joc rămase rosso-nerii nu au mai reușit să câștige meciul.

Aproape 1000 de spectatori au asistat la joc, iar atmosfera creată de Guardia ULTRA a fost spectaculoasă, ca și la un adevărat derby.

Un egal cu lideul seriei, o formație mult mai numeroasă din punct de vedere al lotului. Antrenorul formației ACS Șirineasa, Cristian Dulca are la dispoziție un lot numeros și valoros, beneficiind de rezerve de lux. Acest aspect a fost subliniat la conferința de presă de după joc, chiar de antrenorul reșițenilor, Daniel Oprița, care a ținut să-și felicite elevii:

“Ce poate să mai fie decât dezamăgire atunci când primești gol în prelungiri, ce să mai zici?!  Ne-au luat 5 puncte în minutul 90, la ei și aici. Chiar dacă au dominat jocul, asta am și pregătit. La ce echipă au ei, nu puteai să procedezi astfel. Ați văzut ce jucători n-au prins lotul al ei: Mansour și Neag, care au jucat în Liga I. Iar noi așa puțini cum suntem noi, am încercat! Nu pot să nu-i felicit pe băieți că au avut o atitudine bună, s-au luptat pentru orice minge, în fața unui “monstru” pentru Liga III-a. Nu vreau să găsesc o scuză din asta, noi am fost aproape de o victorie mare. Ne-au dominat, noi i-am lăsat să facă acest lucru, să încercăm să-i prindem pe contraatac, să nu le dăm spații. Nu au avut foarte multe șuturi pe poartă, dar a picat acest gol din neatenție, o minge lovită prost de jucătorul lor. Au dat la poartă și au marcat. Incredibil…”.

Vineri, 27 Aprilie
Jucat Centrul Naţional de Pregătire Timişoara – Naţional Sebiş 2-3
Jucat Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Internaţional Băleşti 0-1
CNS Cetate Deva stă.
Sâmbătă, 28 Aprilie
Jucat Gloria Lunca Teuz Cermei – ACSO Filiaşi 2-2
Jucat CSM Lugoj – AFC Hermannstadt 2 6-1
Jucat CSM Şcolar Reşita – ACS Şirineasa 1-1
Jucat ACS Ghiroda – Millenium Giarmata 2-0
Jucat CS U Craiova 2 – Şoimii Lipova 4-0

 

Clasament:

1. ACS Şirineasa 60
2. CSM Lugoj 50
3. CSM Şcolar Reşiţa 48
4. Naţional Sebiş 47
5. CS U Craiova 2 41
6. ACSO Filiaşi 32
7. ACS Ghiroda 32
8. Şoimii Lipova 30
9. CNS Cetate Deva 28
10. Gloria Lunca Teuz Cermei 28
11. AFC Hermannstadt 2 28
12. Millenium Giarmata 26
13. Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 23
14. Internaţional Băleşti 15
15. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic -14

întocmit de Liga2.ro

Cristina Corocan


Meci de care pe care, sâmbătă, în Liga a III-a de fotbal, seria a IV-a între CSM Reșița și ACS Șirineasa

Suporterii reșițeni sunt așteptați sâmbătă, 28 aprilie la stadionul din Valea Domanului. Echipa de fotbal din Liga a III-a  CSM Reșița dispută cel mai important meci al sezonului pe teren propriu cu liderul ACS Șirineasa.

Daniel Oprița are la dispoziție un lot nu foarte numeros, iar în partida de sâmbătă nu va evolua nici Vali Bărbulescu cel care a văzut cartonașul roșu în meciul cu CNS Deva.

Înaintea jocului președintele  CSM Reșița, Viorel Lolea a declarat:

”Ne așteaptă un meci foarte important, poate cel mai important al sezonului, pe care îl așteaptă toată suflarea microbistică roș-neagră din județ și numai. Eu sunt convins că o să vină suporterii într-un număr foarte mai mare să-și încurajeze echipa. Avem cel mai bun cuplu de antrenori din seria a IV-a, avem cea mai bună echipă. Sunt convins că o să câștigăm toate litigiile ce le avem împotriva celor de la ACS Șirineasa.Este un lucru cert, au grești și trebuie să plătească.”

Partida derby dintre CSM Reșița și ACS Șirineasa se va desfășura sâmbătă de la ora 17.00.

În clasament lider este ACS Şirineasa cu 59 de puncte, urmată de CSM Şcolar Reşiţa cu 47 de puncte.

Cristina Corocan

2 COMENTARII

  1. Asa este la noi. Stil mioritic. Incercam prin toate mijloacele posibile numai cum trebuie nu. Echipa promovata trebuie stabilita pe terenul de fotbal indiferent cine este. Daca Sirineasa si-a castigat acest drept fiind neinvinsa atunci ea trebuie sa fie in Liga 2 de la anul. Au vazut ca sunt foarte buni si nu au sanse si ce-au zis, hai sa vedem cum putem sa-i “ardem”. Rusinos!!! Jucati fotbal daca vreti promovare!!!

  2. Unde sa promovati fratilor, ca pe teren trebuie sa castigati promovarea. Voi sperati doar la aranjamente de culise, contesatatii si sfanta pomenire. Cel mai bine este sa va faceti o echipa buna si sa castigati meciurile. Anul acesta indubitabil Sirineasa este cea mai buna echila din liga 3. Asta e trebuie recunoscuta valoarea.

Comentariile sunt închise.