Demisie în conducerea Spitalului Municipal Caransebeş?

Directorul medical al Spitalului Municipal din Caransebeş, Singh Bhupinder vrea să demisioneze, la puţin timp după ce a câştigat prin concurs cu notă mare, această funcţie de conducere.

Se pare că medicul a luat această decizie din cauza unor probleme personale şi nu din cauza problemelor financiare pe care le are spitalul, dă asigurări primarul Felix Borcean care încearcă în această perioadă să-l convingă să rămână în comitetul de conducere pentru că spitalul are mare nevoie de el, concluzionează edilul.

Sper că va rămâne, eu cu dumnealui am purtat câteva runde de discuţii, aşa că pot să vă asigur că intenţia de a demisiona nu are legătură cu problemele financiare ale spitalului nici cu relaţiile interumane pe care domnul doctor le are cu ceilalţi angajaţi ai spitalului. Este strict o problemă personală, am vorbit cu el şi am încercat să-l fac să revină asupra deciziei, cu atât mai mult cu cât dumnealui este un medic foarte bun care şi-a câştigat respectul pacienţienţilor din tot judeţul. Aşa că i-am lăsat răgaz, încă un termen, până după minivacanţa de 1 Mai şi eu sper că se va răzgândi. Vă asigur că nu va pleca din spital, el doreşte să demisioneze doar din funcţia de director medical”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Medicul de origine indiană s-a remarcat prin numeroasele premiere medicale în chirurgia plastică, efectuate la Spitalul din Caransebeş. În cariera sa, a efectuat numeroase intervenţii chirurgicale, cu grad avansat de complexitate în chirurgia plastică-reparatorie ce au contribuit la tratarea multor cazuri ce nu aveau rată de succes sub o altă modalitate.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles