Crimă odioasă: O adolescentă de 18 ani ucisă și aruncată în pădure de un băiat de 16 ani

O crimă odioasă a avut loc într-o pădure de la marginea orașului Botoșani. O adolescentă de 18 ani a fost găsită moartă, prezentând multiple plăgi, joi 25 aprilie.

Potrivit primelor informații, fata a fost înjunghiată de cel puțin 13 ori. Ea prezenta plăgi în zona gâtului, a fetei și a mâinilor. Corpul adolescentei a fost găsit de un bărbat care ieșise cu câinele la plimbare. Acesta a alertat rapid autoritățile.

Se pare că la fața locului nu sunt multe urme de sânge, ceea ce sugerează că trupul fetei ar fi fost adus în zonă după comiterea oribilei crime, scrie botosaninews.ro.

Tânăra găsită moartă într-o pădure din apropierea unui cimitir din oraşul Botoşani a fost identificată. De asemenea, a fost identificat şi autorul omorului. Potrivit botosaneanul.ro, fata ucisă cu 13 lovituri de cuţit şi găsită aproape dezbrăcată la marginea oraşului se numeşte Petronela Mihalachi (vezi foto) şi este din Ștefănești.

 Fata era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani şi ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie.

De asemenea, autorul omorului a fost şi el identificat şi se află în custodia poliţiei.Este vorba de un băiat de 16 ani. Adolescentul de 16 ani va fi prezentat în cursul zilei de vineri, 26 aprilie, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.



Cele mai citite

Related Articles