“Un mediu curat, o viață sănătoasă. Spuneți NU gunoaielor! “, în comuna Mehadia

471

La nivelul comunei Mehadia este în plină desfășurare în această perioadă prima ediție a campaniei ecologice UN MEDIU CURAT, O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ! SPUNEȚI NU GUNOAIELOR!, susținută de Primăria și Consiliul Local Mehadia, în parteneriat cu Ocolul Silvic Mehadia, Liceul tehnologic NICOLAE STOICA DE HAȚEG și Postul Poliției Rurale Mehadia.

Campania cuprinde toate localitățile la nivelul comunei Mehadia în ceea ce privește adunarea materialelor vegetale uscate din fața caselor, curților, grădinilor, pe malurile râurilor, adunarea peturilor, care sunt foarte multe, fiind aduse de ape în urma ploilor și topirii zăpezilor din această primăvară! În această campanie de primăvară sunt implicate toate instituțiile de pe raza comunei Mehadia, Ocolul Silvic – fiind una dintre cele mai importante instituții din zonă, de asemenea liceul și postul Poliției Rurale din Mehadia!, ne-a declarat Marius Boțoacă – viceprimarul comunei.

Unul dintre obiectivele acestei campanii este și implicarea voluntară a locuitorilor comunei în realizarea curățeniei din această perioadă. De aceea am demarat campania, ca să îi invităm și pe dânșii să participe la acțiunea de curățenie și noi suntem deschiși cu orice ajutor este nevoie, tractor și muncitorii de la Primărie pentru transportul molozului și a resturilor vegetale! Noi vrem să terminăm campania la sfârșitul lunii aprilie!, ne precizează edilul comunei Mehadia.

Paul-Sever SMADU