A fost arestat primul suspect pentru uciderea lui Ioan Artene Bob la Dublin. Este tot român

Un român a fost arestat  și a  a apărut în fața curții din districtul Tallaght, Dublin, fiind acuzat de uciderea lui Ioan Artene Bob (foto) un român de 49 de ani. Feri Anghel, în vârstă de 38 de ani, fără o adresă fixă, a apărut în fața Tribunalului Districtual Tallaght vineri dimineață, 20 aprilie, acuzat de crimă a relatat  Irish Examiner.

Cel acuzat nu și-a recunoscut fapta și a cerut eliberarea pe cauțiune, potrivit poliției. Din cauză că se confruntă cu o acuzație de crimă, cauțiunea poate fi solicitată numai la Înalta Curte, mai scrie publicația mai sus citată. Feri Anghel  va fi plasat  în arest preventiv până săptămâna viitoare, după care judecătorii vor decide dacă îi vor prelungi mandatul de arestare.

Vă reamintim că Vineri dimineața, 13 aprilie,  un român  de 49 de ani a fost găsit mai mult mort decât viu, cu multiple răni pe corp, într-un parc din Dublin. Ulterior, acesta a decedat la spital. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi fost omorât pentru cei 400 de euro pe care îi avea asupra sa.

Ioan Artene avea 49 de ani și era din Năsăud. Acesta lucra încă din anii 2000 peste hotare, muncind în Spania, Germania, iar acum de câțiva ani în Irlanda. În prima fază, acesta a locuit la unul dintre frații săi în Irlanda, însă de mai bine de un an și jumătate acesta și-a schimbat domiciliul.

Joi seara, acesta a mers la o cunoștință ce urma să vină în România, pentru a trimite acasă 2.600 de euro. 2.000 de euro trebuiau să ajungă la fratele său din Năsăud, la care avea o datorie, iar 600 de euro la copilașul său de 8 ani, de care avea grijă mama sa, împreună cu un frate.

După ce i-a dat femeii cei 2.600 de euro, năsăudeanul a mai rămas cu 400 de euro, care însă nu au fost găsiți asupra sa în parc.

Cele mai citite

Related Articles