Șofer român de TIR găsit mort într-o parcare din Irlanda. A făcut stop cardiac după o ceartă cu alt șofer

Un şofer român de TIR a fost găsit mort, într-o parcare din Irlanda, vineri seara, după ce a avut un incident în trafic, cu un alt șofer de camion, de origine irlandeză.

Şoferul român, 52 de ani, se deplasa spre portul Rosslare şi a avut un incident în trafic cu un alt camion. Cele două vehicule au ajuns în parcarea portului, au oprit unul lângă altul, apoi şoferii au coborât şi s-au luat la ceartă, după cum s-a observat pe camerele de supraveghere.

Șoferul român a fost apoi descoperit câteva ore mai târziu,, vineri, 14 aprilie, mort în cabina camionului său, în parcarea portului mai sus menționat.  Inițial s-a crezut că moartea românului a fost cauzată de o posibilă încăierare cu șoferul irlandez care a și fost ulterior identificat în trafic și reținut de poliția irlandeză.

Duminică, după ce medicii au efectuat autopsia românului, s-a constat că acesta a murit în urma unui stop cardiac și că nu are leziuni provocate de o altercație. Șoferul irlandez care fusese reținut a fost eliberat, a relatat ieri publicația The Journal.

Pentru moment, autoritățile irlandeze nu au făcut publică identitatea șoferului român care a decedat.

De același autor

Related Articles