Accident de circulaţie pe Drumul Naţional 6, în Mehedinţi

228

     Un accident de circulaţie s-a produs astăzi pe Drumul Naţional 6, între Drobeta Turnu-Severin şi Şimian, în zona Taverna Sârbului.

Este vorba despre un autotren al cărui conducător auto nu a păstrat distanţa în mers, lovind din spate un autoturism în care se aflau 4 persoane.

Accidentul, produs pe DN6, a fost anunţat în dispeceratul ISU- SAJ de către un pompier aflat în timpul liber. Până la sosirea echipajelor, mr. Teodor Brînduşoiu a decuplat bornele autoturismului implicat în accident pentru a evita producerea unui incendiu.

Totodată, împreună cu alte două cadre medicale aflate în trafic, a ajutat la stabilizarea victimei încarcerate până la sosirea echipajelor, păstrând permanent legătura cu dispeceratul.

La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu-Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au descarcerat o victimă, conştientă, pe care au predat o echipajului SAJ, cu medic, ulterior fiind transportată la UPU. Alte două persoane aflate în autoturism au fost evaluate de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital.

Sebastian Dragomir

Lasă un comentariu