[VIDEO/FOTO/AUDIO] A 5-a zi de Muzică pentru Viaţă cu o seară de folk!

În Parcul Tricolorului din municipiul Reşiţa ieri seară a avut loc un regal de muzică folk. Reşiţenii s-au adunat  sensibilizaţi de cauza Campaniei Muzică pentru Viaţă, dar şi acordurile de suflet care au răsunat.

Iubitorii muzicii folk, indiferent de vârstă, au apreciat cu inimile deschise pe concitadinul nostru, Cristian Buică şi prietenii săi care s-au implicat în acest demers umanitar Muzică pentru Viaţă!

La Căsuţa de Sticlă, echipa Radio Reşiţa îi primeşte şi mulţumeşte oamenilor cu suflet mare care donează sume de bani pentru copiii cu nevoi speciale de la Centrul Primăvara.

În evoluţie pe scenă, oamenii cu chitara sunt Cristian Buică, Vasile Gondoci, Dan Vană, George Popovici, Cristian Răduţ, Marius Iana Dobre.

-Nu mai suntem efemeri- aceasta ar fi concluzia spectacolului serii de folk, aşa cum suna versul unui cântec interpretat în duet de Cristian Buică şi Vasile Gondoci. O ploaie năprasnică nu i-a oprit pe artişti din spectacol, publicul prezent în Piaţa Tricolorului fiind urcat pe scenă alături de protagonişti.

George Popovici a fost cel care a deschis seara de folk din a 5-a zi a Campaniei Muzică pentru Viaţă pe care artistul o consideră mai mult decât binevenită. George Popovici:

Pe scenă au urcat reşiţenii Cristi Melchel şi Marcel Eugen Colcer, apoi Vasile Gondoci din Lugoj şi de la Calafat, Dan Vană. Spectacolul a fost încheiat cu cântecul cunoscut al lui Cristian Buică, responsabilul acţiunii, intitulat REŞIŢA MEA!

Ada Botezan

Cele mai citite

Related Articles