Colegiul Farmaciştilor Caraş-Severin s-a alăturat din nou campaniei umanitare”Muzică pentru viaţă”

Pentru al treilea an consecutiv Colegiul Farmaciştilor din Caraş-Severin a spart gheaţa şi s-a alăturat campaniei umanitare “Muzică pentru viaţă”!

Farmaciştii au fost primi care au donat 2.000 de lei pentru copii bolnavi de la Centrul Primăvara. La fel ca şi anul trecut, aceştia îi îndeamnă pe cei care vor să facă o faptă bună să le urmeze exemplul, pentru că fiecare gest contează pentru construcţia sălii de fiziokinetoterapie susţine preşedintele Colegiului, Pavel Roşca.

Întotdeauna ne-am dorit să fim primii mai ales în cadrul campaniilor voastre de suflet care sunt minunate şi în primul rând noi vă mulţumim vouă pentru că vă implicaţi în aşa ceva. Pe noi puteţi conta mereu iar gestul nostru trebuie să mobilizeze populaţia, trebuie să ne urmeze exemplu şi să ajutăm împreună Copii de la Primăvara. Noi farmaciştii suntem un vector în domeniul sănătăţii şi ne dorim să punem primii umărul la acţiiunile pe care voi cu drag le organizaţi”, ne-a declarat Pavel Roşca.

Echipa Radio România Reşiţa le mulţumeşte tuturor farmaciştilor din judeţ pentru sprijinul acordat în campania „Muzică pentru Viaţã”, pentru al treile an consecutiv!

Conturile sunt deschise şi sunt afişate pe siteul radioresita.ro.

Vino la CĂSUŢA DE STICLĂ din Parcul Tricolorului până în 15 aprilie. Copiii au nevoie de sprijinul nostru!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles