La iniţiativa Colegiului Pacienţilor, angajaţii Consiliului Judeţean Caraş-Severin au donat sânge!

Colegiul Pacienţilor, filiala Caraş-Severin, recent înfinţat a organizat astăzi o primă acţiune în cadrul Consiliului Judeţean.

Angajaţii Consiliului Judeţean au acceptat provocarea tinerei cu suflet mare, Daiana Cornea preşedintele Colegiului Pacienţientilor, filiala Caraş-Severin şi au donat astăzi sânge pentru a ajuta bolnavii din spitale. Angajaţii forului judeţean, fără să stea pe gânduri au venit în număr mare să-şi ajute semenii. La actiune a participat şi presedintele Consiliului Judeţean Silviu Hurduzeu dar şi cei doi vicepreşedinţi Ionuț Popovici şi Flavius Nedelcea. Din păcate din cauza unor probleme de sănătate Silviu Hurduzeu şi Ionuţ Popovici nu au putut dona deşi au încercat, doar Flavius Nedelcea a reuţit să ducă această misiune până la capăt.

Trebuie să vă spun că este o inițiativă a filialei Caraș-Severin a Colegiului Pacienților. Domnișoara Daiana Cornea ne-a făcut o solicitare privind o acțiune de donare de sânge, o acțiune umanitară, ne-a solicitat un spațiu aici în clădirea Consiliului Județean. Am acceptat ca acest lucru să se întâmple la parterul instituției. Eu mă bucur că o astfel de acțiune a avut loc și că este implicat și Consiliul Județean Caraș-Severin, nu ca instituție, dar prin cei care activează în aparatul propriu al CJ”, ne-a declarat preşedintele CJ Caraş-Severin Silviu Hurduzeu”

Angajaţii Consiliului Judeţean au demonstrat astăzi că le pasă si au donat bonurile pentru o cauză nobilă explică preşedintele Colegiului Pacienţilor, filiala Caraş-Severin, Daiana Cornea.

“Fiecare donator poate salva o viaţă! Dorim să transformăm în alimente tichetele pe care le primim în urma donării de sânge pentru a ajuta o familie nevoiaşă”, ne-a declarat Daiana Cornea.

Şi acesta este doar începutul, tânăra Daiana Cornea se va implica în mai multe acţiuni pentru a ajuta comunitatea şi pacienţii din Caraş-Severin, care au în sfârşit un reprezentant prin care să li se facă auzită vocea. Misiunea Colegiului Pacientilor este aceea de a crea un sistem medical care să ofere acces nediscriminatoriu şi egal la servicii medicale tuturor oamenilor, sănătatea fiind unul din drepturile fundamentale a cetăţenilor.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles