Cristian Lupeş, debut la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio

După numeroase colaborări cu orchestre filarmonice din ţară şi invitaţii peste hotare, dirijorul Cristian Lupeş va apărea pentru prima oară la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio, într-un program ce va cuprinde Uvertura operetei Liliacul de J. Strauss şi Simfonia a IV-a în si bemol major op. 60 de Beethoven. Concertul îi va avea ca solişti pe Volkhard Steude – vioară şi Cătălina Butcaru – pian, în Dublul concert în re minor pentru vioară, pian şi orchestră de coarde, MWV 04, artişti aflaţi pentru a treia oară în turneu în România şi care vor putea fi admiraţi atât în concert cât şi în recital pe scena Sălii Radio.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro şiwww.romania-muzical.ro.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

De același autor

Related Articles