AlerGând la Pădure cu gândul la sănătate, la cei aflați în suferință

66

În această perioadă se desfășoară înscrierile pentru evenimentul AlerGând la Pădure Reșița 2018! Cu trei săptămâni înainte de întreceri s-au înscris peste 230 de concurenți din mai multe județe ale țării.

Echipa Reşiţa Trail în parteneriat cu Asociaţia Bike Attack Resita organizează, la finalul acestei luni, la Reșița, cea de-a IV-a ediție a concursului de trail running AlerGând la Pădure. Detalii avem de la unul dintre organizatori, Laszlo Kokovics:

”Pentru anul acesta am conceput un site alergandlapadure.bikeattack.ro, unde se pot face înscrieri până în data de 26 aprilie. De asemenea, înscrieri se fac și la fața locului înaintea concursului. Probele sunt următoarele:

  • Cros Resita “AlerGând la Pădure”:+10km, avand o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ +500 m precum si o diferenta de nivel negativa de -500 m.
  • Semi-maratonul Resitei “AlerGând la Pădure”: +20 km, având o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ +1000 m precum ai o diferenta de nivel negativa de -1000 m.
  • Curse dedicate copiilor cu varste sub 16 ani care vor avea loc in perimetrul centrului civici al Resitei.

 

 

Anul acesta întrecerile, startul și sosirea, se mută de pe stadionul din Valea Domanului pe platoul din fața sălii polivalente. Traseele vor fi puțin mai scurte,dar mai dificile. Copiii cu vârsta până la 16 ani vor concura pe un traseu amenajat în centrul civic al Reșiței. Participanții vor primi diplome de participare, tricouri. De asemenea, cu toții pot participa la Pasta Party!

Participarea este gratuită existând însă posibilitatea efectuării de donaţii care vor fi redirecţionate către o organizatie non-guvernamentală cu misiune socială din Reşiţa”, a spus Kokovics.

Organizatorii evenimentului ”AlerGând la pădure” sunt Asociația Bike Atack Reșița, în parteneriat cu Primăria Reșița, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Direcția Silvică Caraș-Severin, Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, Poliția locală Reșița, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Salvamont Caraș -Severin, multipli sponsori.

Evenimentul AlerGând la Pădure va avea loc duminică, 29 aprilie, de la ora 10.00.

Radio România Reşiţa este partener oficial media al evenimentului.

Cristina Corocan

Lasă un comentariu