Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-o locuinţă din Alba Iulia, transmite MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, că vicepreşedintele CJ Alba s-ar fi sinucis în locuinţa părinţilor săi, fiind găsit mort.

Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, a spus Luminiţa Prodan.

Alin Cucui a fost reales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor judeţeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

Alin Cucui avea 41 de ani, era căsătorit şi era tatăl unei fete. Acesta a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil ce aparţinea părinţilor, la Alba Iulia, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună… am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost in capul tău… rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate”, a scris pe o reţea de socializare, după ce a aflat de tragedie, fostul său coleg din conducerea Consiliului Judeţean, deputatul Florin Roman.

Cele mai citite

Related Articles