Barcelona și Liverpool, viitoarele echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor?

88

După 1-4 pe Camp Nou, AS Roma are şanse minime de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Barcelona şi îndeosebit Leo Messi se află într-o formă grozavă. Partida are loc în această seară, la 21,45.

Roma: Alisson Becker; Bruno Peres, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Florenzi, Džeko, El Shaarawy

Absent: Karsdorp

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Paulinho, Busquets, Rakitić, Iniesta; Suárez, Messi
Absent: Digne

Italienii au arătat că nu sunt în cea mai bună formă şi că rezultatele chinuite cu Şahtior nu au fost din întâmplare. Cum au jucat împotriva unei formaţii de top au fost nevoiţi să scoată mingea din poartă de patru ori.Nici în campionat lucrurile nu stau foarte roz pentru AS Roma, care are două meciuri la rând fără victorie, dintre care unul terminat la egalitate şi o înfrângere. În weekendul recent încheiat, Fiorentina a învins-o cu 2-0 chiar în Roma.

Ultimul meci direct jucat la Roma s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce FC Barcelona câştigase în tur cu 6-1 pe teren propriu, într-o situaţie asemănătoarea cu cea din acest sezon al Ligii Campionilor. Italienii nu au nimic de pierdut, aşa că ne aşteptăm să iasă la joc şi să atace încă din primul minut, mai ales că fanii îşi vor lua adio de la această competiţie chiar împotriva Barcelonei, considerată principala favorită la Ligă în acest sezon.

—–

Manchester City – Liverpool porneşte de la 0-3. În tur, pe Anfield, trupa lui Klopp a făcut un meci perfect şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. ”Cetăţenii” au nevoie de o seară magică pentru a reuşi ”remontada” la care Guardiola încă mai visează.

Guardiola pregăteşte ofensiva totală în returul cu Liverpool. După ce a fost învins la scor de neprezentare în prima manşă, Pep are nevoie de o minune pe Etihad. Presa din Anglia anunţă că Manchester City va ataca din prima secundă cu absolut toate liniile, într-o încercare disperată de a întoarce soarta calificării.

Liverpool l-a recuperat pe Salah, ieşit accidentat în tur, dar încă nu se ştie dacă fotbalistul va fi trimis din primul minut pe teren. Klopp are bătăi de cap şi în zona defensivă, acolo unde Gomez şi Matip nu vor putea evolua. Lallana, Can şi Henderson (suspendat) continuă lista indisponibililor de la Liverpool. De cealaltă parte, City nu contează pe Mendy şi Stones, nerefăcuţi.

ECHIPE PROBABILE:

MANCHESTER CITY: Ederson – Walker, Kompany, Otamendi, Delph – David Silva, Fernandindho, De Bruyne – Sane, Aguero, Sterling

LIVERPOOL: Karius – Arnold, Lovren, Dijk, Robertson – Chamberlain, Wijnaldum, Milner – Salah (incert), Firmino, Mane, scrie Telekomsport.ro