Reparaţii şi asfaltări stradale în municipiul Lugoj

95

Traficul în următoarele zile va fi îngreunat în Lugoj de utilajele firmelor de reparaţii, care vor începe lucrările de refacere a drumurilor asfaltate. Executivul local a anunţat că după sărbători vor începe plombările carosabilului asfaltat de pe teritoriul Lugojului, în graficul de lucrări fiind cuprinse 77 de străzi.

Autorităţile locale au identificat străzile afectate, iar suprafaţa pe care se va
acţiona este de peste 9.000 metri pătraţi, programul de lucrări fiind deja predat firmei câştigătoare, care este din Timişoara.

De asemenea, administraţia lugojeană a anunţat că lucrările de modernizare a
infrastructurii drumurilor din localitatea aparţinătoare Tapia au fost reluate. Execuţia vizează continuarea asfaltării străzii principale din Tapia şi Armădia, începută anul trecut. Se lucrează pe tronsonul II, la amenajarea terasamentului pentru continuarea asfaltării, la pregătirea rigolelor şi montarea podeţelor. Anul trecut s-a reuşit asfaltarea sectorului de drum din Tapia şi amenajarea rigolelor de scurgere. Lucrările la sectorul II se vor face pe 1,3 kilometri, finanţarea depăşind 1 milion de lei. Perioada lucrărilor este prevăzută pentru trei luni de zile.

Ion Moldovan