Şi tu poţi deveni antreprenor! O nouă campanie în Băile Herculane

178

Universitatea de Vest din Timişoara în parteneriat cu S.C. Interlog COM S.R.L. continuă seria de evenimente de informare – Campanii de promovare şi conştientizare în vederea promovării antreprenoriatului ca opţiune în carieră în rândul persoanelor fizice interesate să înfiinţeze o afacere nonagricolă în mediul urban, în cadrul proiectului Susţinerea şi Motivarea Antreprenorilor Responsabili şi Talentaţi – SMART Start Up.

Joi, 12 Aprilie, o astfel de întrunire va avea loc în localitatea Băile Herculane, la Hotel Afrodita, începând cu ora 16:00 .

Proiectul îşi propune să dezvolte competenţe antreprenoriale în rândul a 330 de persoane fizice care intenţionează să înfiinţeze o afacere nonagricolă în zona urbană din Regiunea Vest, să sprijine înfiinţarea şi dezvoltarea a 52 de întreprinderi cu profil nonagricol (în special în domeniul IT) în zona urbană a Regiunii Vest şi să creeze minim 104 locuri de muncă durabile.

Activităţile proiectului se vor derula în Regiunea Vest – judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hundeoara, pe o perioadă de 36 luni.

În cadrul campaniilor de promovare şi conştientizare se urmăreşte promovarea antreprenoriatului ca opţiune în carieră în rândul persoanelor fizice interesate să înfiinţeze o afacere nonagricolă în mediul urban, prezentarea condiţiilor de eligibilitate pentru înscriere în cadrul proiectului, detalierea etapelor de derulare a activităţilor proiectului, precum şi prezentarea beneficiilor oferite de acest proiect.

Ada Botezan