Accident teribil ieri la Galați. Trei morți și șase răniți

Un grav accident v accident de circulație a avut loc ieri  în județul Galați, pe Drumul Național 25, care leagă orașele Galați și Tecuci. Trei oameni au murit iar alte șase persoane au fost rănite și au fost transportate la spital după ce două mașini s-au lovit frontal și au implicat  și al treilea autoturism. Trei dintre răniți sunt copii.

Cele două victime aflate în stare foarte gravă nu au răspuns manevrelor de resuscitare făcute de medici şi au fost declarate decedat. Potrivit lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, o altă victimă, aflată în stare gravă, a fost dusă în Cod Roşu la UPU Galaţi. Din păcate persoana rănită a murit la spital.

Printre victime se numără şi trei copii, aflaţi acum în afara oricărui pericol, la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

Conform presei locale impactul fatal a avut loc din cauza şoferului unui Volkswagen Passat, care a pătruns pe contrasens pentru a face o depăşire, a lovit în plin in VW Golf, care mai apoi a ricoşat într-un Audi. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conform ISU Galați, la fața locului au intervenit o autospecială de stingere,  una de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o salvare a SAJ Galați.

Cele mai citite

Related Articles