Doi bărbați de origine română au murit în districul Edgware – Londra  după ce, cel mai probabil, s-au intoxicat cu monoxid de carbon chiar în ziua în care creștin-ortotocșii sărbătoreaul  Paștele. Alte cinci persoane din aceeași casă au fost transportate la spital.

Cei doi bărbați decedați , în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost găsiți  morți într-o casă din Bacon Lane, Edgware, într-o zonă în care locuiesc foarte mulți români.

Conform publicației britanice Huffington Post, casa era locuită de mai multe persoane care se mutaseră acolo în urmă cu doar câteva săptămâni. Scotland Yard a anunțat că decesele sunt tratate ca „inexplicabile” însă poliția consideră că a avut loc o posibilă scurgere de monoxid de carbon de la o centrală.

Oamenii legii  și ambulanța au fost chemați, duminică, 8 aprilie, în jurul orei 13.30 și au constatat mortea celor doi. Poliția Metropolitană a anunțat că nu a făcut nicio arestare în acest caz.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri a  declarat pentru presa britanică: „Am găsit doi bărbați care nu mai prezentau semne de viață. Alți doi bărbați adulți, o femeie și doi copii au fost, de asemenea, tratați la fața locului pentru intoxicare cu monoxid de carbon și duși la spital de către serviciul de ambulanță din Londra”

Lasă un comentariu