[FOTO] Sărbători Binecuvântate, Prieteni-Hristos a Înviat !

Bunii noştri prieteni să ne bucurăm împreună de Sfânta Sărbătoare a Învierii , dar să nu-i uităm nici pe cei care au nevoie de compasiunea şi sprijinul nostru.
Fiecăruia în parte un gând frumos alături de cele mai alese sentimente de apreciere şi consideraţie.
Să Îl urmăm în bunătate pe Cel care ne este Calea, Adevărul şi Viaţa, Isus Hristos !

În prima zi a Săptămânii Luminate începe cea de-a treia ediţie a campaniei umanitare „Muzică pentru Viaţă” şi pentru o perioadă de 7 zile, până în data de 15 aprilie, vă aşteptăm la Căsuţa de Sticlă din Parcul Tricolorului.
În Săptămâna Luminată veniţi să sprijiniţi acest demers umanitar dedicat tuturor copiilor cu nevoi speciale de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Primăvara” din Reşiţa. În numele solidarității și a generozității umane, să înfrumusețăm împreună Primăvara de la Reşiţa în culorile speranţei, bucuriei şi recunoştinţei.

Cu banii strânşi se va construi o sală pentru fiziokinetoterapia copiilor de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Primăvara” din Reşiţa.

Pe întreaga perioadă a campaniei umanitare „Muzică pentru Viaţă”, 9-15 aprilie, în fiecare zi de la ora 18, în Parcul Tricolorului, lângă Căsuţa de Sticlă, sau Palatul Primăverii de la Reşiţa, vor avea loc concerte de muzică pentru toate gusturile,la care intrarea este liberă.

Cele mai citite

Related Articles