Incident la o școală din România. Profesor lovit de doi elevi

Un profesor de la liceul tehnologic Todireni din Botoșani a fost lovit în timpul orei de curs  de un elev de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a.

Neplăcuta întâmplare  a fost confirmată de Inspectoratul Şcolar din Botoşani. Profesorul s-a ales, după loviturile primite, cu un ochi vânăt, a relatat Adevărul.

Incidentul a avut loc miercuri, chiar la începutul orei de geografie. Dascălul, un cadru didactic tânăr, a intrat în clasă şi l-ar fi găsit pe un elev de clasa a VIII-a la catedră.

Din primele informații, obținute de jurnaliștii de la publicația mai sus citată, profesorul  ar fi încercat să-l trimită pe elev în bancă pentru a putea începe ora, dar elevul a ripostat şi l-a lovit pe profesor. s-ar fi dus direct la catedră pentru a-i aplica o corecţie.

După ce, elevul  de clasa a VIII-a  i-a dat o palmă profesorului, în clasă a intrat, în timpul  aceleași ore de curs şi un elev de clasa a VI-a, care este prieten al primul agresor. Acesta l-a dărâmat pe professor de pe scaun  şi i-a aplicat şi o lovitură. În urma incidentului profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar din Botoșani au confirm existența acestui incident și au deschis o anchetă pentru a descoperi excat ce s-a întâmplat la liceul din Todireni.

„Într-adevăr, a avut loc o altercație verbală și fizică acolo între un elev și profesorul de geografie. Acești elevi nu sunt supravegheați de părinți. Au mai spus cei de la școală că în ultima ședință a Consiliului Profesoral s-a discutat comportamentul elevilor de la această clasă. Ca urmare a incidentului de miercuri, la nivelul școlii s-a constituit o comisie de anchetă care va cerceta situația și va dispune măsuri”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt IȘJ Botoşani.

1 COMENTARIU

  1. Derbedeii aceia trebuie sa primeasca o bataie sora cu moartea si sa fie trimisi la o scoala de corectie!Va rog sa ne tineti la curent cu masurile luate impotriva acelor doi neispraviti!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles