Și reșițenii pot deveni antreprenori non-agricoli

Universitatea de Vest din Timișoara, în parteneriat cu S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG S.R.L., organizează două conferințe de informare pentru prezentarea proiectului ”Atelierul de antreprenori”, miercuri, 28 martie, în Reșița, județul Caraș-Severin.

Acestea vor avea loc la Universitatea “Eftimie Murgu”, în Sala multimedia “Constantin Gruescu”,  începând cu ora 13:00 și la Primăria Reșița, de la ora 18:00.

Proiectul își propune să dezvolte competențe în domeniul antreprenorial pentru 310 persoane din Regiunea Vest, să sprijine înființarea și dezvoltarea a 38 de afaceri non-agricole în mediul urban din cele 4 județe ale regiunii Vest și să creeze minimum 76 de locuri de muncă. Activitățile proiectului se vor derula în Regiunea Vest respectiv în județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hundeoara, pe o perioadă de 36 luni.

În cadrul conferințelor se vor prezenta condițiile care trebuie îndeplinite pentru a face parte din grupul țintă, respectiv modalitatea în care se vor derula activitățile proiectului.

Ada Botezan

Cele mai citite

Related Articles