Medalii strălucitoare pentru luptătorii reșițeni la Campionatele Naționale

147

Sportivii reșițeni au obținut la Campionatul Național de lupte libere pentru cadeți două titluri de campion national. Medalia de aur a fost obținută de Erich Loidl la categoria 80 kg și Florin Gafton la categoria 92 kg.

La categoria 71 kg, Cosmin Roman a obținut locul 3. Pe locul 5 s-au clasat Tiberiu Lakatoș la 92 kg și Anton Bordeianu la 55 kg. Clubul Sportiv Școlar Reșița s-a clasat pe locul 2 în competiția echipelor, pe locul I fiind CS Tg. Mureș.

Sportivii reșițeni, componenți ai lotului national de juniori, ce se află în pregătire la Reșița, sunt antrenați de : Adrian Dacica, Florin Dință , Nicolae Constantin și Ilie Ene.

„Sunt bucuros pentru aceste rezultate, obiectivul nostru a fost îndeplinit. Avem două titluri naționale și în clasamentul cluburilor  suntem pe doi, după cei din Târgu Mureș, dar i-am depășit pe cei din  Odorheiu Secuiesc. Am, însă, și un regret, Casian Bînă s-a accidentat și nu a mai putut intra în lupta pentru medalia de bronz. Aceste rezultate ne dau speranțe cât mai mari pe mai departe”, ne-a transmis antrenorul reșițean Florin Dință.

Cristina Corocan