“Zeiţele Cernei” au câştigat ultimul meci în faţa propriilor suporteri, în actualul campionat!

ACS BĂILE HERCULANE a întâlnit astăzi UNIREA SÂNNICOLAU MARE în ultimul joc pe teren propriu din actuala ediţie a Campionatului Naţional de handbal junioare III – Seria G, meciul fiind găzduit de Sala de sport ALEXANDRU DUICU din oraşul de pe Valea Cernei. A fost un meci al portarilor, care au profitat şi de ineficacitatea atacurilor celor două formaţii! Anastasia Caraiman, apoi Andrada Boangiu de la gazde au închis foarte bine poarta, iar de partea cealaltă Alexia Vinţan a avut chiar un moment în care a cedat emoţional şi a plâns pentru că a primit câteva goluri parabile! Chiar dacă nu au reuşit cel mai bun joc al lor din acest campionat, “Zeiţele Cernei” s-au impus în final pe tabela de marcaj, după un meci pe care l-au controlat din primul şi până în ultimul minut, în care nu a fost pusă la îndoială victoria gazdelor : ACS BĂILE HERCULANE – UNIREA SÂNNICOLAU MARE 17-8 (8-3).

Prima parte a întâlnirii a fost foarte sterilă, pe fondul ratărilor celor două atacuri sau intervenţia portarilor! Gazdele reuşesc să deschidă scorul în min.3, dar următorul gol va fi înscris abia peste 8 minute : 2-0 în min.11! Oaspetele înscriu primul lor gol după un sfert de oră de joc, după care fetele de pe Valea Cernei se distanţează pe tabela de marcaj şi încheie repriza cu un scor mai puţin obişnuit în handbal : 8-3!

La începutul părţii a doua a jocului, echipa din Sânncolau Mare a lăsat impresia că poate reintra în meci şi înscrie repede două goluri, însă elevele antrenorului Toma Drăgoiu nu îşi pierd încrederea şi reuşesc chiar să se desprindă la 13-5 în min. 38 şi 16-7 în min.43. Din păcate, se simte din nou sterilitatea în atac a celor două formaţii, în ciuda efortului pe care îl depun jucătoarele ambelor tabere, astfel că până la final se mai modifică doar câte o dată pentru fiecare echipă : ACS BĂILE HERCULANE – UNIREA SÂNNICOLAU MARE 17-8!

Alexia VINŢAN (Unirea Sânnicolau Mare) : Meciul mi s-a părut puţin greu, dar ne-am străduit, acuma… că am luat bătaie… aia e! Atacul a fost cam steril, dar vom încerca să reparăm şi chestia asta! La antrenamente nu ratează atâta! O să urmeze antrenamente mai grele, ca să ne corectăm greşelile!

Narcis CIOBANU – antrenor Unirea Sânnicolau Mare : A fost greu, am început meciul crispaţi, dar ne-am revenit pe final puţin şi trebuie să mai lucrăm mult pe atacuri!  Greu pe atac, fetele au fost speriate, emoţionate, nu ştiu ce s-a întâmplat sigur! Poate publicul… un public foarte spectaculos! Felicit echipa gazdă pentru victorie, o echipă bună! 

Anastasia CARAIMAN (ACS Băile Herculane) : A fost un meci super, în care noi am condus şi suntem mândre de noi! În poartă a fost palpitant, frumos şi mă bucur că am reuşit să apăr! Luând doar trei goluri într-o repriză, sunt foarte mândră de mine! Fetele au jucat bine în teren, puţin neatente, dar s-au redresat pe parcursul meciului! Adversarele noastre au avut reţineri ca să tragă la poartă, dar s-au descurcat şi ele în felul lor! 

Toma DRĂGOIU – antrenor ACS Băile Herculane : Un meci frumos, în care fetele au jucat, au ratat foarte mult, dar lotul nostru a fost mult mai bun decât fetele de la Sânnicolau Mare, care chiar dacă s-au zbătut pe teren, lotul nostru este puţin mai valoros! Astăzi am avut portarii de zile mari şi s-a văzut şi în scor! Urmează un meci foarte greu în ultima etapă la Liceul TRAIAN VUIA, dar un meci pe care îl vom pregăti foarte bine în cele trei zile care urmează şi spreăm să venim cu o victorie de la Reşiţa!

ACS BĂILE HERCULANE : Anastasia Caraiman, Andrada Boangiu – Mariana Domilescu, Denisa Drăgulescu, Bianca Toloş, Andra Cherciu, Georgiana Geosanu, Olivia Bătăiosu, Iasmina Pătăşanu, Maria Soroceanu, Alexia Rain. Antrenor : Toma DRĂGOIU.

UNIREA SÂNNICOLAU MARE : Alexia Vinţan – Patricia Mlecov, Andreea Mici, Denisa Tonţa, Teodora Şerb, Dariana Covaci, Adriana Baciu, Bianca Ghilencea, Anca Murăraşu, Miruna Dome, Daria Bota, Andrada Grigoraş. Antrenor : Narcis-Ionuţ CIOBANU.

Au arbitrat : Ileana GEABURU şi Andreea MITRAN – ambele din Craiova.

Paul-Sever SMADU

 

Cele mai citite

Related Articles