Compania Tarom a inaugurat cursa Iaşi – Timişoara

189

Compania Tarom a inaugurat duminică, 25 martie, cursa Iaşi – Timişoara, cu o frecvenţă de operare de patru zboruri dus-întors pe săptămână.

Cursele sunt programate în zilele de luni, miercuri, joi şi duminică, iar aeronavele au o capacitate de 48 de locuri. Ruta Iaşi – Timişoara a fost introdusă ca urmare a solicitărilor din piaţă, a precizat directorul general al TAROM, Werner Wolf:

Werner Wolf: Zborurile vor începe de la 140 de euro în sus dus-întors şi sperăm să aibă un ecou pozitiv pentru pasagerii noştri. Pe moment suntem pe sezonul de vară. Vedem cum se dezvoltă ruta şi după aceea vom lua decizia managerială dacă o menţinem sau nu, dar eu sunt de părere că se va concretiza cu cifrele de pasageri de care avem nevoie pentru a putea fi profitabili. Vom încerca şi vom menţine în acest moment ruta cu ATR-urile, iar după ce ne reînnoim flota, vom avea alte aeronave de dimensiuni mai mici, care vor fi /pe jet/. Vedem că a existat un alt operator care s-a retras din piaţă, pentru că nu-şi acopereau costurile.

foto sursadevest.ro